Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een klein, ambitieus team? Kom werken bij Herman Denkers Transport B.V.!

Wat vinden wij belangrijk?

Herman Denkers Transport B.V. staat voor innovativiteit, klantgerichtheid, professionaliteit en oplossingsgerichtheid. Wij vinden het dus belangrijk dat je onze klant voorop stelt en dat je altijd vriendelijk blijft. Tevens durf je de verantwoordelijkheid te nemen om een probleem op te lossen. Hierbij neem je jouw professionaliteit in acht! Ten slotte vinden wij het ontzettend waardevol dat je collegiaal bent: collegialiteit op de werkvloer zorgt voor een groot werkplezier voor iedereen!

Wat kun je van ons verwachten?

Allereerst vinden we het essentieel om er voor te zorgen dat het leuk is en blijft om voor Herman Denkers Transport B.V. te werken. Onze organisatie kent informele omgangsvormen en een prettige werkomgeving, waar ruimte is voor de inbreng van eigen idee├źn. Daarnaast hebben we oog voor jouw talenten en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. En ook niet geheel onbelangrijk: er is ook tijd om elkaar op een andere manier te leren kennen door middel van een gezellig personeelsuitje.

Als medewerker van Herman Denkers Transport is het prettig om onderdeel te zijn van een klein team. Je voelt je hier geen nummer. Medewerker nachtritten, Herman Denkers Transport

Klik hier voor de vacatures.