Bij Herman Denkers Transport B.V. vinden we het belangrijk om ons op een maatschappelijk verantwoorde manier in te zetten voor een betere samenleving. Daarom passen we MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) toe op diverse vlakken.

Innovatief wagenpark
Herman Denkers Transport B.V. maakt zich hard voor een beter milieu en heeft een jong wagenpark dat voortdurend wordt vernieuwd. Onze vrachtwagens beschikken over Euro 6 motoren met roetfilters. Onze organisatie is toekomstgericht en steunt innovaties, waardoor we dan ook niet uitsluiten om in de toekomst op elektrisch, LNG (liquid natural gas) of waterstof over te stappen.

Het nieuwe rijden
Onze chauffeurs worden opgeleid om zo zuinig en efficiënt mogelijk te rijden met het nieuwe materiaal. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met speciale systemen die de chauffeur motiveert om zo duurzaam mogelijk te rijden. Op deze manier wordt uitstoot zoveel mogelijk gereduceerd. Nostalgie is niet meer aan de orde bij Herman Denkers Transport B.V.

Goede doelen en sponsoring
Ieder jaar doneren wij aan een door ons zorgvuldig uitgekozen nationaal of internationaal goed doel dat mensen helpt die hulp hard nodig hebben. Herman Denkers Transport B.V. heeft onder andere financieel een steentje bijgedragen aan het project “Vera voor onderwijs in Kabira”, dat strijdt voor beter onderwijs in Oeganda door middel van het bouwen van permanente klaslokalen. Tevens staat Herman Denkers Transport B.V. midden in de regionale samenleving en daarom vinden wij het belangrijk om diverse regionale (sport, educatie, cultuur) initiatieven financieel te ondersteunen. Regelmatig sponsort onze organisatie kaatswedstrijden van K.V. de Kletsers, de kaatsvereniging van Hantum voor jong en oud. Omdat wij muziek waardevol vinden (onze vrachtwagens zijn niet voor niets voorzien van een muzikale quote), steunen wij ook graag Opus 3, het centrum voor muziek in noordoost Friesland.